Arrangementen

De Zuiderbuur is bij uitstek geschikt om ook met wat grotere gezelschappen te genieten van alles wat we te bieden hebben. Voor groepen vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld.

afbeelding-arrangementen

High Beer

Hot and Happening!

Het genieten van diverse hapjes en een goed glas wijn is al enkele jaren een bekend fenomeen. Uiteraard kan dit ook met bier, misschien nog wel beter! De vele verschillende speciaal bieren zijn goed te combineren met mooie kleine hapjes/gerechtjes. U proeft, geniet en komt er achter dat de smaken van het bier de mondvermaakjes versterken!

We beginnen met ons Belgische pils van de tap; Maes, gevolgd door een aantal speciaal bieren met bijpassende hapjes/gerechtjes.


Low Beer 1 + 3 (4 soorten bier incl. begeleidende hapjes)
€19,95

Medium Beer 1 + 4 (5 soorten bier incl. begeleidende hapjes)
€23,50

High Beer 1 + 5 (6 soorten bier incl. begeleidende hapjes)
€27,00

Bent u een ervaren biergenieter en kunt u goed aangeven wat uw smaakprofiel is, geef dit aan en we proberen hier rekening mee te houden. Oplopend van de arrangementen zullen ook de smaken intensiever worden.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen en geven we u graag antwoord op uw vragen.

Bierarrangementen zijn al mogelijk vanaf 2 personen. In verband met de culinaire voorbereidingen kunnen bovenstaande arrangementen uitsluitend op basis van reservering.

Grote gezelschappen

Om u nog beter te kunnen laten genieten van onze kwaliteiten hebben we voor groepen onderstaande mogelijkheden:

Groepsmenu's

Vanaf 10 personen bieden we een groepsmenu aan welke u op voorhand selecteert. Voor ieder budget hebben wij een oplossing en denken graag met u mee!

Tijdens het huidige seizoen geniet u met uw gezelschap van de in de onderstaande link weergegeven mogelijkheden.

Groepsmenu's

Mocht u wijzigingen in de weergegeven menu's willen aanbrengen dan horen we dat graag! 

Catering

Heeft u al kunnen genieten van de culinaire kwaliteiten van De Zuiderbuur en wilt u daar op uw eigen locatie van genieten, dan kunnen wij naar uw wensen diverse hapjes of een volledig buffet samenstellen. U geniet zonder zorgen van de culinaire invullingen. Omdat smaken verschillen maken we graag een afspraak om uw wensen te inventariseren en u een passend voorstel te kunnen doen.

 

Contact

Grotestraat 28
8102 CE Raalte
0572-351301

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

© 2019 De Zuiderbuur - bierbrasserie